Meet our team-Deel 3 Wim

11-11-2021

“Mijn naam is Wim Siemerink. Ik ben 52 jaar en ik woon in Rijssen, een Twents stadje in de gemeente Rijssen-Holten. Ik werk gedeeltelijk vanuit huis en gedeeltelijk vanuit Molenaarsgraaf. Dat is een mooie mix want vanuit het centrale Molenaarsgraaf ben ik al in West-Nederland en relatief snel in België en vanuit mijn huis ben ik weer sneller in Duitsland. Ik ben getrouwd en we hebben twee geadopteerde kinderen uit Colombia, Daisy van 18 en Sebastiaan van 15.”

Hoelang werk je al bij Esveco?

“Ik werk bij Esveco sinds 1 februari 2017, dus 4,5 jaar nu. In het verleden heb ik altijd in de grafische/communicatie sector gewerkt, o.a. bij drukkerijen, verpakkingsbedrijven en reclamebureaus. Ik ben vroeger op de werkvloer begonnen als drukker en heb daarna eigenlijk alle disciplines doorlopen. Ik heb zowel sales binnen als buiten gedaan maar ook business development. Ook heb ik een tijdje een eigen bedrijf gehad met duurzame promotionele producten en een stichting met producten uit derde wereld landen die ik zelf importeerde.”

Hoe zou je je werk bij Esveco omschrijven?

“In mijn huidige job bij Esveco ben ik voornamelijk bezig met het leggen van het eerste contact en altijd op zoek naar nieuwe klanten en markten. Bij Esveco werken we veel voor o.a. loterijen, printmanagement en loyalty bedrijven. Bij de producten die we maken gaat het er vooral om dat het zo duurzaam mogelijk is en mensen kan activeren. Dus dat je iets kan krassen, sparen, een code kan invullen of bijvoorbeeld een luikje kan openen, ben je bij ons aan het goede adres. We werken ook steeds meer samen met internationale partijen aan grote en complexe producties. Esveco heeft dan ook nog eens alle disciplines in eigen huis.“

Wat vind je het leukst aan je werk?

“Ik hou ervan om zelfstandig aan de slag te gaan, dingen uit te zoeken en te pionieren. Ik vind het fijn om te werken met een team met goede mensen die binnen verder aan de slag gaan. En dat goede team hebben we zeker bij Esveco, een sterk en proactief team. Daarnaast vind ik het leuk dat ik veel kan reizen en steeds weer nieuwe dingen kan ontdekken en, voor mij, nieuwe mensen kan ontmoeten. En wellicht breng ik ook bij Esveco nog wat Twentse nuchterheid mee.

Daarnaast ben ik er trots op dat we Esveco inmiddels al aardig op de kaart hebben kunnen zetten. We maken hier echt hele mooie producten. Als we kijken naar de grootte en complexiteit van de producties en de sterke groei van de afgelopen jaren mogen we daar best trots op zijn. Ik vind het prachtig dat we als relatief klein familiebedrijf voor grote internationale organisaties zulke mooie producten mogen maken.”

Benieuwd naar wat Wim voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Wim!

 

Heeft u vragen?

Wilt u vrijblijvend advies ontvangen over de mogelijkheden? Wij helpen u graag!

+31 (0)184 64 77 73 erik@esveco.com
Erik den Ouden
Erik den Ouden
Commercieel manager