Meet our team-Deel 2 Lianne

06-05-2021

 

 

Ik ben Lianne en ik ben 28 jaar. Ik ben al ruim 12 jaar werkzaam bij Esveco. Ik ben getrouwd en ik heb een zoontje en we verwachten nog een zoontje in september.

Begonnen als vakantiehulp

Ik werk al jaren met heel veel plezier bij Esveco. Ik ben jaren geleden als vakantiehulp binnengekomen en heb toen in de productie gewerkt.  Gedurende mijn opleidingen heb ik verschillende administratieve stages gelopen op het kantoor bij Esveco. En inmiddels ben ik nog steeds werkzaam bij Esveco en dat bevalt heel erg goed.

Administratie

Ik werk op de administratie en verricht daarbij ook receptiewerkzaamheden. Maar ook de eerstelijns telefoontjes die bij ons binnenkomen. Ik houd me ook bezig met salarisadministratie en met wat HRM werkzaamheden.

KAM & MVO

Naast de administratieve werkzaamheden houd ik me ook bezig met KAM, dus Kwaliteit Arbo en Milieu. Daarbij kun je denken aan ISO-certificaten die we onder andere hebben als Esveco zijnde. Maar ook FSC®-certificaten. Daarnaast houden wij ons natuurlijk ook bezig met MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Dat zijn natuurlijk allemaal belangrijke zaken, waarbij ik het heel erg leuk vind om daar over na te denken en mee te werken. Esveco vind het dus erg belangrijk om ook goed stil te staan bij het milieu en MVO. Dus naast het milieu natuurlijk ook het personeel.

ISO

Esveco is ISO 14001 en 9001 gecertificeerd. Naast het algemene kwaliteitscertificaat hebben wij ook het milieucertificaat in huis. In het kwaliteitsdeel leggen we eigenlijk vast welke processen we hier allemaal in huis hebben en wat we dus allemaal doen. En met het milieucertificaat proberen we ook bij al onze processen die wij hier intern hebben te denken aan het milieu. Hoe kunnen we wat vriendelijker zijn voor het milieu? Waar kunnen we misschien andere producten gebruiken zodat we het milieu wat kunnen ontzien?

FSC® certificaat

Zo hebben wij ook al jaren een FSC®-certificaat bij Esveco. FSC®-papier staat eigenlijk voor papier wat komt van verantwoord bosbeheer, dus dat is goed papier wat wij hier in huis gebruiken. Daar zijn we dus al jaren voor gecertificeerd en worden we ook elk jaar voor ge-audit. Met dat keurmerk proberen we eigenlijk ook aan te tonen dat het milieu gewoon hoog op onze agenda staat en dat het milieu voor ons erg belangrijk is.

Niet een dag is hetzelfde

Wat ik zo leuk aan mijn werk bij Esveco vind is dat het erg gevarieerd is. Ik heb een heel afwisselende baan met veel verschillende dingen die dagelijks voorbij komen, eigenlijk is niet een dag hetzelfde. En dat maakt het voor mij ook ontzettend leuk en interessant. En daarnaast werken we ook gewoon met een ontzettend leuk team, hele fijne collega’s. En dat maakt het werk gewoon ontzettend leuk.

Heeft u vragen?

Wilt u vrijblijvend advies ontvangen over de mogelijkheden? Wij helpen u graag!

+31 (0)184 64 77 76 berry@esveco.com
Berry van Dien
Berry van Dien
Account manager